Gulvafslibning

Gulvafhøvling og gulvafslibning i Faxe

Harpixgulv har mere end 20 års erfaring med effektiv gulvservice, og vi har gennem årene pustet liv i et utal af trætte gulve. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og gulvbehandling til både private og erhverv i Faxe, så dine gulve igen kan stå smukt og slidstærkt mange år frem. 

Fokus på kvalitet og service

Hvis du ønsker gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling af høj kvalitet, så skal du lade os om at udføre opgaven for dig. Vi elsker at arbejde med træ og kender de forskellige træsorters struktur og styrker, og det vil komme tydeligt til udtryk i de flotte resultater. Vi er så detaljeorienterede, at nogle vil kalde os perfektionister, og det er helt i orden for os. For det betyder, at du derfor altid kan vide dig sikker på, at du har flotte og slidstærke gulve, når vi har udført vores opgave hos dig. 

Professionel gulvafslibning og gulvbehandling

Er dine gulve kedelige, trætte og triste at se på, som de helt naturligt bliver efter års brug og slitage, så kan vores kærlige hænder ofte gøre underværker. En gulvafslibning og efterfølgende gulvbehandling vil i langt de fleste tilfælde kunne forvandle dine gulve, så de ser ud som nye igen. I få tilfælde - for eksempel hvis gulvet er mærket af rester af fernis, maling eller cement - vil en gulvafhøvling være nødvendigt. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra følgende: 

  • Lamelgulve: Tåler let afslibning.
  • Parketgulve: Tåler afslibning.
  • Massive trægulve: Tåler både afhøvling og afslibning.

Den endelige behandling af gulvet vil dog afhænge af både gulvtype, tykkelse og slidlag, men også dine ønsker til udseende og forventninger til trafik og fremtidig vedligehold. Efterbehandling med lak, lud, sæbe og olie giver nemlig forskellige udtryk og stiller varierende krav til pleje, som du skal tage højde for. Vi tilbyder naturligvis kompetent rådgivning, hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken løsning, der passer bedst til dig og dine gulve. 

Skal vi puste nyt liv i dine gulve?

Vores store styrke ligger i vores faglige stolthed, for det resulterer nemlig gang på gang i gulve, der både er smukke og holdbare. Ønsker du at få udført gulvafslibning, slibning af trapper, gulvbehandling eller måske få lagt helt nye gulvet i Faxe, så klarer vi opgaven med glæde. Vi klarer både de store og små opgaver, og har du en specialopgave, tager vi altid gerne en udfordring op.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019