Vedligeholdelse

vedligeholdelse

Få gode råd til behandling og vedligeholdelse

Dine trægulve, trapper og træbordplader holder ikke evigt, men med ordentlig vedligeholdelse kan du få dem til at holde længe. Har du brug for rådgivning til den rette vedligeholdelse og pleje af dine gulve, så står vi til rådighed, og er klar til at hjælpe dig. Harpixgulve har mange års erfaring med vedligeholdelse af træ, og vi tilbyder både råd og vejledning til pleje af dit gulv. Har du brug for professionelle gulvprodukter til din gulvtype, så kan de bestilles hos os.

I større regi og primært hos vores erhvervskunder, tilbydes der en vedligeholdelses- og rådgivnings ordning, hvor vi tilser gulvene og påpeger indsatsområder for et år af gangen. Vi vil, i samarbejde med virksomheden, finde frem til behovet for vedligeholdelse, og vil assistere ud fra bedste faglige vurdering for et optimalt forløb.

Se produkter Tekst på knap

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på + 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

5 stjernet udtalelse

God kundekontakt. Karsten er en behagelig og kompetent fagmand. Der var forventningsafstemning fra begyndelsen af. Vi havde et meget slidt gulv med store ridser, hvilket Karsten i første omgang ikke mente ville kunne slibes helt væk.

Lise Hansen - 12/04/2019