Gulvafslibning

Gulvafslibning

Har dine gulve brug for en renovering?

Med en gulvafslibning kommer dit gulv til at se pænt og nyt ud. For os er en gulvafslibning ikke bare at slibe gulvet men derimod en opgave, der både skal tilpasses hver enkelte gulvtype, men også hver enkelte kundes behov.

 

Når gulvet skal slibes, er det vigtigt at tage højde for gulvets tykkelse, tilstand og behov for efterbehandling. Gulvets historik og fremtoning har betydning for hvilken indsats gulvafslibningen kræver. Inden opstart aftaler vi hvordan og hvornår alting skal foregå. En god dialog er afgørende for et godt resultat. Ud fra en fælles afklaring af ønsker til gulvafslibning og til efterbehandling kan vi skabe et flot gulv, der er flot i mange år frem.

 

Vi lægger stor vægt på, at rådgive kunden om det økonomiske perspektiv i renoveringen, herunder hvad der kan betale sig for at få det bedste resultat.Vi benytter en ekstern støvsuger for at minimere støv. Dette er både gavnligt som sikkerhedsværn for medarbejdere, men også af hensyn til kunden..

Galleri fra tidligere opgaver

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019