Gulvafslibning

Gulvafhøvling og gulvafslibning i Køge

Hvis dit gulv ser slidt og gammelt ud, kan en gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling fra Harpixgulv gøre underværker. Vi puster nyt liv i alle slags trægulve i Køge, og du er altid garanteret et professionelt stykke håndværk, når vi står for renoveringen af dit gulv. Udover fornyelse af trægulve, afsliber vi også trapper og monterer trægulve. 

Renovering af trægulve

Det kan ikke undgås, at trægulve efter års slitage kommer til at se trætte og kedelige ud. I mange tilfælde kan gulvene komme til at se ud som nye igen med en professionel gulvafhøvling eller gulvafslibning, og det er derfor en oplagt og økonomisk løsning. Om dine gulve kræver en gulvafhøvling eller gulvafslibning, vil afhænge af gulvets type og slidlag. Som tommelfingerregel kan du dog gå ud fra dette:

  • Laminatgulve: Tåler ikke afslibning.
  • Lamelgulve: Tåler let afslibning.
  • Parketgulve: Tåler meget ofte afslibning
  • Massive trægulve og plankegulve: Tåler både afhøvling og afslibning. 

Efterbehandling og pleje af gulve

Efter gulvafslibningen sørger vi naturligvis for at tilføre den rette efterbehandling, som beskytter overfladen. Hvilken type efterbehandling, gulvet skal have, afhænger dels af gulvets sort, formål og forventede slid, og dels af dine forventninger til udseende, rengøring og glans. De mest udbredte gulvbehandlinger er følgende:

  • Lakerede gulve
  • Ludbehandlede gulve
  • Sæbebehandlede gulve
  • Oliebehandlede gulve

Gulvmand med fokus på kvalitet og service

Harpixgulv er en perfektionistisk gulvmand, der går op i detaljer. Det vil vores arbejde også bære præg af. Vi er stolte fagmænd, der arbejder kvalitetsorienteret og med fokus på et højt serviceniveau, så vi kan levere smukke og holdbare gulve - hver gang! Uanset træsorten, så kender vi til de forskellige strukturer og styrker, og vi finder derfor altid frem til den rette behandling for lige netop dit gulv.

Kompetent rådgivning

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi er mildt sagt eksperter i gulvafslibning og gulvbehandling af alle typer trægulve. Hvis du er i tvivl om, hvilken gulvtype du har, eller hvilken behandling gulvet vil have bedst af, så tilbyder vi professionel rådgivning. Det er vigtigt for os at lytte til, hvad du ønsker, så vi kan finde den bedst mulige løsning for dig. 

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? 

Skal du have udført gulvafslibning, gulvbehandling eller have lagt et nyt trægulv i Køge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi elsker udfordringer, så du er også altid velkommen, hvis du har en specialopgave, du vil have løst. Vi udfører både opgaver for private og erhverv, og vi garanterer, at du bliver tilfreds med vores arbejde. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019