Gulvbehandling

gulvbehandling og gulvpleje

Få den rette efterbehandling

Når dit gulv er blevet afslebet, er det vigtigt at tilføre den rette efterbehandling. En gulvbehandling giver trægulvet en overfladebehandling, der sikrer gulvet en lang levetid. Vi har specialiseret os i behandling af trægulve, og vi udfører typisk følgende gulvbehandlinger:

• Med Lak
• Lud hvid
• Lud Klar
• Lud sæbe
• Alle typer farvede olier

Bevare det smukke udseende

For at dit trægulv kan bevare sit smukke udseende og en fornuftig slidstyrke, er det vigtigt med regelmæssig vedligeholdelse. Det er dit valg af overfladebehandling der afgør, hvilken type af pleje dit gulv har brug for. Har du valgt et trægulv med lud- og oliebehandling kan småskader hurtigt og let repareres.

Små hakker eller småridser kan ofte udbedres ved at duppe træet med sæbevand eller med en fugtig klud. Med et lakeret gulv er gulvoverfladen mere slidstærk, men gulvet skal til gengæld afslibes på ny ved skader, og ny lak skal påføres. Ludbehandlede gulve skal vaskes med en tyktflydende gulvsæbe efter behov. Du kan også benytte en ludsæbe eller sæbelud, som er et specialudviklet færdigblandet gulvvaskemiddel.

Oliebehandlede trægulve skal vaskes med et specialudviklet rengøringsmiddel, som er beregnet til vask af oliebehandlede gulve. Denne type af sæbe kan anskaffes i de fleste byggemarkeder og supermarkeder. Lakerede trægulve har en heldækkende og slidstærk overflade, som skal vaskes med et hvert neutralt rengøringsmiddel, der ikke fedter. Med et velholdt gulv har du et gulv i mange år fremover.

Galleri fra tidligere opgaver

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019