Gulvafslibning

Gulvafhøvling og gulvafslibning i Haslev

Harpixgulv tilbyder effektiv gulvafhøvling og gulvafslibning til trætte og slidte gulve for både private og erhverv i Haslev. Vi tilbyder gulvservice af høj kvalitet, og du er altid garanteret smukke gulve af høj slidstyrke, når vi har været på besøg.

Professionel og detaljeorienteret gulvservice 

Der er nogle, der kalder os perfektionister. Det er ikke helt forkert, og vi tolker det også positivt. Vi går nemlig op i detaljen, når vi renoverer gulve, så det færdige resultat er noget, vi som fagfolk kan være stolte af, og du som kunde kan være tilfreds med. Vores faglige stolthed er vores store styrke, og det resulterer gang på gang i smukke og holdbare gulve.

Kvalitetsorienteret gulvafslibning og gulvbehandling

Ser dine gulve kedelige og slidte ud, står vi klar med løsningen til dig. Uanset om dit gulv er i eg, fyr eller bøg, så kan vi puste nyt liv i det. Vi anbefaler i langt de fleste tilfælde gulvafslibning, når det kan løse opgaven, fordi det er den metode, der slider mindst på gulvet. Behandlingen vil dog afhænge af flere ting: gulvets type, tykkelse og slidlag vil have en betydning, og det samme vil dine ønsker til udseende og forventninger til trafik og fremtidigt vedligehold. Du kan som udgangspunkt gå ud fra, at følgende gælder for de mest populære gulvtyper: 

  • Lamelgulve: Tåler let afslibning.
  • Parketgulve: Tåler afslibning.
  • Massive trægulve: Tåler både afhøvling og afslibning.

Hvis du er i tvivl om, hvilken gulvtype du har, og om gulvet skal have en gulvafslibning eller en gulvbehandling, så er vi altid glade for at rådgive dig, så du får den bedst mulige løsning, der dækker dine behov. Her tager vi også en god snak om de forskellige muligheder for efterbehandling, som kan udføres med enten lak, lud eller olie. 

Erfaren gulvmand

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi har derfor renoveret et utal af gulve. Vi kan derfor ved et hurtigt blik vurdere, hvilken gulvbehandling, dit gulv vil have bedst gavn af. Uanset opgavens størrelse kan du stole på, at vores afsluttede opgaver er udtryk for et professionelt stykke håndværk.

Trænger dine gulve til nyt liv? 

Udover gulvafslibning og gulvbehandling, sliber vi også trapper og lægger nye gulve i Haslev. Hvad enten din opgave er lille eller stor, så klarer vi den med et smil. Vi tager også med glæde specialopgaver, hvis du har en udfordring, der skal løses. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019