Sportslakering

Lakering af sportshaller Sjælland og resten af Danmark

Vi gør jeres sportshal kampklar

I Harpixgulv tager vi os af vedligeholdelsen af gulvet i din idrætshal. I sale og haller hvor der dyrkes sport, idræt og gymnastik, er gulvet særligt udsat. Det kræver ordentligt håndværk og kendskab til materialer at øge levetiden for både optegninger og gulvbelægning. Vores erfaring med alskens gulvbelægning gør os ideelle til at stå for renovering og vedligeholdelse af gulvet i din sportshal.

 

Vi tilbyder optegning af baner samt slibning og lakering af gulve i sale og haller. Når vi påtager os en opgaver, følger vi den til dørs. Derfor betyder det meget for os, at have et kendskab til gulvets tilstand før vi går i gang. Så vi ved, hvor vi skal gøre en indsats. Efter en samtale med personalet i hallen, forstår vi bedre jeres behov og ønsker. Det er vores arbejde, at udføre dem, så både I og vi bliver tilfredse med resultatet.

 

Kvalitets håndværk er vores kendetegn, og vi glæder os til at I kan nyde jeres nylakerede halgulv. Vi vil gøre vores bedste for, at det holder i så længe som muligt. Halgulve er dog udsat for massivt slid, og vi tilbyder derfor også vedligeholdelse af gulve til idræt og sportsaktiviteter. Dette kan forlænge gulvets levetid. Når vi har arbejdet med overfladen i jeres hal eller sal, vil vi tale om, hvordan I selv kan passe bedst muligt på jeres nye gulv.

Spørgsmål til vores arbejde? I kan altid kontakte os. Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan tilbyde. Klar og ærlig kommunikation er vigtig for os, og vi glæder os til at høre fra jer.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019