Harpixgulv

OM OS

Harpixgulv - din gulvmand med fokus på kvalitet og service

Vi er et firma, der går op i detaljerne. Faglig stolthed er en stor styrke i vores arbejde, og når vores kunder vælger os, handler det om at give dem en god oplevelse. Vi bestræber os på at kunden føler sig i trygge hænder både før, under og efter opgaven er udført, og det gør vi ved at yde den service, man som kunde bør kunne regne med. Det betyder, at vi naturligvis overholder tidsplanerne og indfrier forventningerne.

 

For os er det vigtigt at lytte til, hvad kunden ønsker, for derfra at finde den bedst mulige løsning, så kunden bliver 100 procent tilfreds.

 

Stor erfaring i gulvbranchen

Firmaet Harpix startede oprindeligt i 2004 som enkeltmandsfirma, og i 2018 blev firmaet ændret til det selskab, det er nu: Harpix ApS.

 

Med omtrent 30 års erfaring i gulvbranchen har vi opnået en stor erfaring samt sund forståelse for alle gulvprojekter, der har med træ og træbehandling at gøre. Arbejdet bygger på en stor kærlighed til strukturen i træ samt de mange muligheder, der er for efterbehandling med alverdens forskellige produkter.

 

Vi kan udføre alle former for efterbehandling samt pleje, uanset om det drejer sig om lak, olie, lud eller noget fjerde. Vi er gennem årene blevet specialister i indfarvning med olie, og det er noget, der giver os en vis stolthed.

 

Gulvservice til både erhverv og private

Vi lever af alle typer kunder, såvel de store som små privat- og erhvervskunder. Flere af vores kunder har vi fastholdt helt fra firmaets start, fordi vi yder den service, der forventes af os. Vi er fleksible og behagelige håndværkere, der er til at snakke med, og for os er tilliden mellem os og kunderne utroligt vigtig.

 

Vi kører service for blandt andet Junckers, Tarkett og mange andre større firmaer. Vi dækker det meste af Sjælland og Lolland, og andre muligheder kan selvfølgelig aftales, hvis det er nødvendigt.

 

Udfordringer begrænses vi ikke af - tværtimod synes vi, de er spændende. Tøv ikke med at kontakte Harpix ApS, hvis du står med en opgave eller blot er nysgerrig på, hvad der kan lade sig gøre.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

5 stjernet udtalelse

God kundekontakt. Karsten er en behagelig og kompetent fagmand. Der var forventningsafstemning fra begyndelsen af. Vi havde et meget slidt gulv med store ridser, hvilket Karsten i første omgang ikke mente ville kunne slibes helt væk.

Lise Hansen - 12/04/2019