Harpixgulv

OM OS

Harpixgulv - din gulvmand med fokus på kvalitet og service

Jeg går op i detaljer. Nogle vil nok kalde mig lidt perfektionistisk, og det er helt sikkert positivt ment. Min faglige stolthed er en stor styrke i mit arbejde, hvor det er vigtigt for mig
at levere det flotteste gulv – hver gang. Uanset om du skal have slebet og behandlet parketgulvet, eller om du skal have lagt et helt nyt gulv, er jeg den rette mand til jobbet.

Harpixgulv tæller to mand, og jeg – Karsten Jensen – startede firmaet op i 2004. Jeg har over 20 års erfaring i branchen, oprindeligt er jeg uddannet sælger. Den baggrund bruger jeg dagligt i min kontakt med mine kunder, hvor jeg lægger stor vægt på at levere et højt serviceniveau.

Jeg elsker at arbejde med træ, og det er noget, jeg er god til. Jeg kender de forskellige træsorters struktur og styrker, og det er kærligheden til træet, der ligger bag valget af firmanavn. For mig er det vigtigt at lytte til, hvad du ønsker, og derfra finde den bedst mulige løsning, så du er 100 procent tilfreds. Jeg synes, at det er spændende med udfordringer, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du står med en specialopgave.

Både erhverv og private kunder
Blandt mine referencer har jeg blandt andet COWI i Lyngby, og kontormiljøer er faktisk et af mine specialer. Jeg dækker desuden hele Sjælland – jeg kører derhen, hvor der er brug for mig. Jeg indleder altid med en snak over telefonen, og jeg kommer gerne med et tilbud ud fra billeder. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd – jeg garanterer, du har fat i den rigtige til at løfte opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

5 stjernet udtalelse

God kundekontakt. Karsten er en behagelig og kompetent fagmand. Der var forventningsafstemning fra begyndelsen af. Vi havde et meget slidt gulv med store ridser, hvilket Karsten i første omgang ikke mente ville kunne slibes helt væk.

Lise Hansen - 12/04/2019

Leveret af