Gulvafslibning

Gulvafhøvling og gulvafslibning i Stevns

Trænger dit gulv til fornyelse, vil en gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling fra Harpixgulv være den oplagte løsning. Vi giver nyt liv til trægulve i hele Stevns, uanset træsort og trætype. Vi arbejder altid kvalitetsorienteret og med øje for detaljen, og vi efterlader dermed altid et stykke professionelt håndværk, vi som fagfolk kan være stolte af.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Hvis dit gulv begynder at se kedeligt ud, kan det sandsynligvis forvandles med en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Hvilken behandling, dit gulv skal have, vil afhænge af gulvets type, tykkelse, tilstand og behov for efterbehandling. I langt de fleste tilfælde kan en gulvafslibning være rigeligt, men i få tilfælde vil en gulvafhøvling være nødvendigt. Det kan for eksempel være, hvis gulvet er meget slidt eller mærket af fernis, spartelmasse eller malingrester.

 

I forhold til gulvafslibning og gulvtype, kan du som udgangspunkt gå ud fra følgende:

  • Massive gulvtyper som plankegulve kan både gulvafhøvles og gulvafslibes.
  • Lamelparketgulve kan godt afslibes, med mindre det er særligt slidt.
  • Laminatgulve tåler desværre ikke afslibning.

Forskellige typer af gulvbehandling

Når vi har udført en afslibning af dit gulv, er det vigtigt med en efterbehandling. På den måde kan du være med til at sikre, at gulvet får en fornuftig slidstyrke og bevarer sit smukke udseende mange år frem. Om du vælger behandling med lud-, lak- eller olie, vil have betydning for både udseende og forventninger til fremtidig vedligehold. 


Med lud- eller oliebehandling vil småskader på dit gulv hurtigt og let kunne repareres ved at duppe træet med en fugtig klud. Lakerede gulve er mere slidstærke, men skal til gengæld slibes og lakeres på ny ved skader.

Professionel rådgivning

Vi kan roligt kalde os selv eksperter i gulvafslibning og gulvbehandling. Med mere end 20 års erfaring i gulvbranchen ved vi alt om renovering af trægulve, og derfor kan du altid spørge os, når du er i tvivl. Vores erfaring fortæller os, at en god dialog er afgørende for det gode resultat, og derfor afklarer vi i samråd med dig, hvilken type behandling lige netop dit gulv vil have bedst af. På den måde finder vi frem til en løsning, der opfylder dine forventninger og ønsker. 

Fokus på detaljen

Vi er detaljeorienterede gulvmænd, der går højt op i kvaliteten af vores arbejde. Derfor vil nogle måske kalde os perfektionister, og det er vi ikke kede af. Den faglige stolthed er en stor styrke i det arbejde, vi udfører, og derfor leverer vi smukke og holdbare gulve - hver gang. 

Lad os løse din opgave

Hvad enten du skal have renoveret dit gulv, afslebet trapperne eller have lagt et helt nyt gulv i Stevns, så er vi de rette til opgaven. Har du en specialopgave, tager vi også gerne udfordringen op. Vi udfører både opgaver for private og erhverv, og vi garanterer, at du bliver tilfreds med vores arbejde. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019