Afslibning af trapper

afslibning af trapper

Trapper

Har din trappe, din terrasse eller din bordplade brug for en kærlig hånd? Trappetrin slides typisk med midt på trinnet, og vil i de fleste tilfælde hurtigt nedslides, hvis ikke de vedlige-holdes. Vi afsliber alle typer af trapper og rådgiver om den rette efterbehandling. Det er vigtigt at vælge den rette efterbehandling, for at trappen vedlige-holdes og fremstår flot i flere år.

Terrasser

Træterrasser kan i de fleste tilfælde også afslibes. Det er vigtigt at indtænke vedlige-holdelsen af din træterrasser, og vi anbefaler, at træterrasser behandles årligt for at den fremstår pæn og velholdt.

Træbordplade

Har du en træbordplade, som du gerne vil har afslebet og behandlet er det også noget vi kan udføre. Træbordplader holder ikke evigt, og slides oftest mest omkring håndvask og ved arbejdspladsen på bordpladen. Vi tilbyder at afslibe din bordplade så den fremstår ny og pæn. Vi anbefaler at bordpladen får en overfladebehandling, da det er lettere at vedligeholde.

Galleri fra tidligere opgaver

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

5 stjernet udtalelse

God kundekontakt. Karsten er en behagelig og kompetent fagmand. Der var forventningsafstemning fra begyndelsen af. Vi havde et meget slidt gulv med store ridser, hvilket Karsten i første omgang ikke mente ville kunne slibes helt væk.

Lise Hansen - 12/04/2019