Montering af trægulv

montering af trægulv

Skal du have et nyt trægulv?

Harpixgulve udfører alle former for montering af trægulve, click gulve og massive gulve.
Vi tilbyder rådgivning omkring dit valg af nyt gulv, og vægter de indledende overvejelser, ideer og behov højt, inden vi anbefaler en løsning.​ Det vigtigste er, at du som kunde får et gulv der passer til dine behov og ønsker.

Med et nyt trægulv får din bolig et nyt liv. Der er mange muligheder at vælge imellem når man skal vælge trægulv. Vi udfører både løsninger i massivt træ og i lamelparket. Ofte er det huset og gulvene der afgør, hvad der er muligt at montere. Vi tager altid udgangspunkt i huset udtryk og behov inden vi montere et gulv.

En god ting er, at tænke over træsort og farve inden du kontakter din gulvmand.​ Der er mange muligheder for at sætte sit personlige præg på trægulvet, eksempelvis i form af materiale-valg, sort, farve og overfladebehandling. Et trægulv i bl.a. eg, ask, bøg eller merbau er et meget hårdført og slidstærkt gulv. Hvorimod et trægulv i fyrretræ er en blødere løsning. Træsorterne anbefales ud fra stilarten i boligen og ud fra det samlede udtryk.

Galleri fra tidligere opgaver

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Nyt Junckers plankegulv

Karsten Jensen fra Harpix har hele vejen igennem vores husrenoveringsprojekt været utroligt proaktiv og kvalitets-orienteret. Super dialog med os selv og de øvrige håndværkere, der skulle koordineres med. Vi er endt med et flot gulv, der lever helt op til vores forventninger.

Mikael Hansen - 12/04/2019