Gulvafslibning

Gulvafhøvling og gulvafslibning i Næstved

Når dit trægulv trænger til fornyelse, så er vi de rette til opgaven. Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning på alle typer og sorter af trægulve i Næstved, og det er altid med fokus på kvalitet og detaljen. Du kan trygt regne med, at vi ved endt opgave efterlader et smukt og holdbart gulv, der afspejler et professionelt stykke håndværk. 

Har dine gulve brug for nyt liv?

Vi puster nyt liv i dine gulve, når de begynder at se trætte, slidte og kedelige ud. Hvad end du har et plankegulv eller et gulv lagt i sildebensparket, der trænger til en kærlig hånd, så kan vi forvandle dem med vores sans for smukt håndværk.

Om dit gulv har behov for en gulvafhøvling eller gulvafslibning, vil afhænge af dels gulvets type, tykkelse, tilstand og behov for efterbehandling, og dels af dine forventninger til udseende, trafik og fremtidig vedligehold. For det meste vil en gulvafslibning række fint, og det er også det vi anbefaler, når det lader sig gøre, fordi det er mindst slidsomt for gulvet. En sjælden gang imellem - hvis gulvet eksempelvis har rester af fernis, spartel eller maling - vil det dog være nødvendigt med en gulvafhøvling. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at følgende gulvtyper tåler disse behandlinger: 

  • Massive gulvtyper som plankegulve tåler både gulvafhøvling og gulvafslibning.
  • Lamelparketgulve tåler afslibning, med mindre det er særligt slidt.
  • Laminatgulve tåler desværre ikke afslibning.

Gulvbehandling med lud, lak eller olie

En gulvbehandling efter en gulvafslibning er essentiel, hvis du vil sikre dig, at gulvet får en fornuftig slidstyrke og holder sig smukt og modstandsdygtigt over for fedt og snavs. Om du vælger lud-, lak- eller oliebehandling, vil komme an på flere forskellige faktorer. De efterlader alle forskellige udtryk og stiller forskellige krav til efterfølgende pleje og vedligehold. Derudover vil det rette valg også afhænge af, om trægulvet er af blødt eller hårdt træ. 

Den gode dialog

Med mere end 20 års erfaring i branchen ved vi alt, der er værd at vide om gulve og den rette behandling. Vores erfaring siger os også, at den gode dialog med dig som kunde er altafgørende for det mest tilfredsstillende resultat. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er det mindste i tvivl om, hvilken gulvtype du har, eller hvilken behandling der vil passe bedst. Sådan finder vi frem til en løsning, som både du som kunde bliver glad for, og vi som fagfolk kan være stolte af. 

Lad os om renoveringen af dit gulv

Uanset om gulvet skal renoveres, trapperne afslibes eller et helt nyt gulv skal lægges i Næstved, så er vi de rette til opgaven. Vi er også glade for udfordringer, så tøv ikke med at kontakte os ved specialopgaver. Vi klarer både de store og de små opgaver for private og erhverv.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning, efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpixgulv gør sig umage, det ses.

Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling - 12/04/2019