Gulvlakering

gulvlakering

En slidstærk løsning

Med en gulvlakering får du den mest slidstærke løsningen til dit gulv. Et lakeret gulv er desuden let at vedligeholde og rengøre, da overfladen er smudsafvisende. Fordi lakken forsegler gulvet, er der ikke mulighed for at reparere, hvis der skulle komme slag og ridser i lakken.

De typer af lak der findes i dag er mere modstandsdygtige over for lys, hvilket betyder at de i meget lidt grad påvirkes af lyset, og derfor ikke bliver lige så gullige som før i tiden. Når du vælger lak skal du overveje hvilken type af overflade og glans du ønsker dig. Uanset hvilken type du vælger, har det intet med slidstyrken at gøre, men derimod kun det visuelle udtryk.

Vi benytter kun vandbaseret lak med eller uden hærder, i henhold til lovgivningen. De vandbaserede lakker er velegnet til alle typer af gulve.Vi går højt op i lak kvaliteten, og sikrer altid at levere et ordentligt produkt. Vi står klar til at rådgive dig om rette laktype, og tilbyder, at give dine gulve en professionel omgang, der sikrer dig smukke gulve i mange år.

Galleri fra tidligere opgaver

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, udfyld formularen eller ring direkte på
+ 45 26 81 82 15

Ingen fil valgt

Slibning og lakering af gulv

Jeg fik Karsten til at lave mit gulv som stort set var ødelagt, da jeg overtog mit hus. Et 10 år gammelt aske gulv som oprindeligt var oliebehandlet, og ikke efterbehandlet, tidligere ejer havde haft 2 katte og 1 hund, og gulvet var meget slidt og utrolig grimt. Efter at Karsten fra Harpix reparerede gulvet, står det nu kniv skarp, og man kan ikke se de gamle skader der var på gulvet. Behandlingen var rigtig god, jeg blev hele tiden opdateret om hvornår og hvor vi var i processen, og han tilpassede arbejdet så det passede ind i min renovering af mit hus. Kan kun varmt anbefalede Harpix / Karsten til at lave gulvarbejde.

Kimie Termøhlen - 12/04/2019